Archive for September 2, 2009

Hotty Cafe – Kedai Buku Online

Welcome To Hotty Cafe

Here You Can Buy Many Thing That You Want, With Lowest Price. Remember This Thing Include Original And Second Hand Buddies.

Enjoy Your Shoping Time. Bye!

OPENING SEASONS – September Book Festival

This Month

Get Your Best Books Price Here

الطب النبوى
الطب النبوى

Name : Al-Tib Nabawi

Book Status : Second-Hand

Price : RM18*

Promotion : RM12 (Price For UDM Student Only)

الطب النبوى

Banyak lagi buku2 yang murah2 just click on HottyCafe kat Button sebelah Kiri Anda

Atau

https://sayyidi.wordpress.com/hotty-cafe

Advertisements

last sonG for Today!

Think it? n What u get!

Plz Hayati clip ni n apa yang korang dapat daripadanya? slamat mencuba!

I love Singing very MuCh

Love This Song SO muCh

Death of Love

Yayayayayy…..i’m love you so much, kalau mati pun nak mati same boleh tak sayang! Hu3..Banyak cantik ko punya ayat..that always somebody said when he/she fall in love very much with someone..Tak Caye? try la bercinta. Soalannya perluke semua ayat2 berbunga2 tu? Geli la..What style biasa tak leh ke? Yang dahsyatnya posing kiri kanan sbb nak tunjuk yang dua orang ni best couple la an..Padahal tak sedor orang kutuk sana sini..Isy2 that way la ramai bohsia n cerita bohsia dipasaran! Nak tau sbb apa, ha paling utama sebb warga malaysia ni, terutamanya remaja melayu ni tak tau malu..asyik2 nak couple..Macam bagus n tak macour la an kalau takde benda camtu..Thats why la filem2 melayu banyak tentang orang2 gedik yang syok gila berlakun bab2 cam ni..So apa lagi orang yang menonton ikut serta la agenda2 gila tu..akhirnya berboyot sini sane..Then sape nak jawab, si mamat celaka ni lari goyang kaki, yang merana si berani mati, yang tak sedor2..Ingat jantan tu suka sangat la kat dia. Plz la..selagi tak maju diri tu, tak de ilmu yang cukup tak payah la nak berangan-angan berpasangan..Tak semestinya kene blajar tinggi2, cukup tau hal-hal kehidupan pun dah cukup baik dah..So apa lagi JOM ke masjid sucikan diri dan lengkapkan diri dengan keiamanan yang teguh..Jangan la asyik2 melafaz “JOM KITA ENJOY” nanti dah terbujur sape la yang susah kalau bukan diri sendiri..Betul tak? Then bye2

“Be Shy, n U will Win Ever”